NL EN

Senior Structural Designer

Reageer nu!

Profile Senior Structural Designer

Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar een Senior Structural Designer.

Als Senior Structural Designer zit je bij deze opdrachtgever op de beste plek als je houdt van diversiteit en complexe technische uitdagingen.
De ene keer is het werk grootschalig en ben je vanaf de conceptfase tot en met het detail design betrokken en soms betreft het een kleiner intensief project. Als senior designer speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van het geometrisch ontwerp van marineschepen, drijvende offshore units en speciale schepen. Je bent de sparringpartner van de lead structural designer en begeleidt junior designers en denkt mee over de ontwikkeling van de discipline.

Requirements Senior Structural Designer

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en specialistische kennis van concept- en basic design. Het vak kent voor jou geen geheimen.
  • Je zoekt graag de grenzen op van wat technisch haalbaar is en weet hoe je innovaties aan boord brengt.
  • Je houdt van diversiteit in de projecten en gaat geen uitdaging uit de weg. En aan welk type schip je ook werkt: je begrijpt de projectcontext en overziet het geheel.
  • Je hebt de drive om steeds te willen verbeteren en continu te vernieuwen. We verwachten dan ook dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en actief meedenkt over hoe we daar als bedrijf het beste in kunnen meegaan.

Publication date

06.12.2018

© Mansource 2019 - Interim Professionals - Den Haag - T 070 33 500 50 - KvK 68813090 - RSS - Sitemap - Contact - Powered by Otys
Mansource BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.