NL EN

Gedragscode

Mansource hanteert intern de volgende gedragsregels:

Richting opdrachtgever

De door u ter beschikking gestelde gegevens over uw organisatie worden door ons vertrouwelijk behandeld en vastgelegd.

We verstrekken alleen gegevens over uw organisatie aan derden na uw toestemming. Mansource ziet er graag samen met u op toe, dat iedere kandidaat een eerlijke kans krijgt op een aanstelling. We informeren bovendien iedere kandidaat zorgvuldig over de (interim) vacature. En er bestaat altijd helderheid over de procedure die aan de invulling van de vacature is verbonden.

Wij nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht als we profielschetsen van (interim) professionals aanbieden. Zo worden gegevens slechts aan u voorgelegd, nadat wij persoonlijk met de professional hebben gesproken en nadat de professional toestemming heeft gegeven om zijn/haar gegevens aan u te presenteren.

Richting professional

Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en vastgelegd. We leggen ze pas na uw toestemming voor aan derden. Samen met onze opdrachtgever zorgen we er voor dat u een eerlijke kans krijgt op de aanstelling, dat we u zorgvuldig informeren over de vacature en dat er helderheid bestaat over de te volgen procedure.

Mansource neemt alle zorgvuldigheid in acht bij vermelding van de vacature op de website. Wij staan echter niet in voor de beschikbaarheid van de vacatures die op onze website staan vermeld. We nemen uiteraard wel alle zorgvuldigheid in acht bij voorleggen van vacatures, projecten of interim opdrachten.

© Mansource 2018 - Interim Professionals - Den Haag - T 070 33 500 50 - KvK 68813090 - RSS - Sitemap - Contact - Powered by Otys
Mansource BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.