NL EN

Over ons

Interessant werk bepaalt in belangrijke mate het levensgeluk en de gezondheid van mensen.
Ons werk - het matchen van vraag en aanbod van (interim) professionals - is daarom zeer belangrijk. Wij voelen onze taak als een zware verantwoordelijkheid.

Hoewel de opdrachtgevers voor ons net zo belangrijk zijn als de (interim) professionals, gaan wij, in tegenstelling tot de meeste van onze collega-bureaus, primair uit van de professional. Immers, als de professional in een project goed in zijn of haar vel zit, wordt daarmee niet alleen de professional zelf, maar ook de opdrachtgever een goede dienst bewezen.

Dit betekent voor ons dat de opleiding en ervaring van een (interim) professional exact moeten passen bij de inhoud van de vacature bij de opdrachtgever. Is dit niet volledig het geval, dan laten wij de match niet tot stand komen. De kandidaat moet namelijk in alle opzichten passen bij de organisatie van de opdrachtgever. Er moet bijvoorbeeld ook sprake zijn van een match op het gebied van stijl en cultuur. Het gaat hierbij om de ‘zachte’, maar wel zeer belangrijke randvoorwaarden.

De gegevens die nodig zijn om dit laatste te bereiken, halen we niet uit een dossier of computer, maar verkrijgen we door persoonlijke benadering, aandacht en frequent contact. Dit leidt tot tevredenheid bij onze opdrachtgevers , bij de (interim) professionals en bij ons.

"It takes three to tango"

© Mansource 2019 - Interim Professionals - Den Haag - T 070 33 500 50 - KvK 68813090 - RSS - Sitemap - Contact - Powered by Otys
Mansource BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.